Trouwlocatie aanmelden

Kan je bij jullie trouwen in een unieke, bijzondere omgeving?
Hoort jouw trouwlocatie tot één van de mooiste in Nederland?
Weet jij zo'n onontdekt plekje voor toekomstige bruidsparen?
Meld je dan nu aan, zodat we jouw bijzondere trouwlocatie kunnen delen met anderen.

Vind de perfecte locatie
voor de mooiste dag van jullie leven

Weet jij zo'n mooie, bijzondere, unieke trouwlocatie?

Dan horen we graag van je! Op deze website verzamelen we de mooiste trouwlocaties. Staat jouw locatie er nog niet bij? Laat het ons weten zodat we jouw favoriete trouwlocatie kunnen delen met anderen.

Hoe werkt het?

Op deze website vermelden we unieke plekjes waar toekomstige bruidsparen terecht kunnen voor de mooiste dag van hun leven. Bruidsparen kunnen direct zien of de locatie van hun dromen nog beschikbaar is en desgewenst direct een optie plaatsen of reserveren. Bruidsparen hebben rechtstreeks contact met de locatie, waardoor makkelijk overlegd kan worden over persoonlijke wensen en de invulling van deze bijzondere dag.

Voor trouwlocaties

Trouwlocaties die zich zelf aan willen melden, zijn welkom. Nadat we gekeken hebben of de trouwlocatie past binnen ons concept, kunnen zij zelf foto's en teksten uploaden. We bieden een gratis koppeling aan met het boekingssysteem VoorLocaties.nl, het eerste online boekingssysteem voor trouwlocaties. Met dit systeem kunnen trouwlocaties veel tijd en geld besparen en krijgen zij waardevolle inzichten in behaalde omzetten.

Trouwlocatie aanmelden

Hoort jouw trouwlocatie ook bij de mooiste en meeste bijzondere locaties waar je kunt trouwen? Meld je dan nu aan voor een vermelding op deze website.

TROUWLOCATIE AANMELDEN € 39,95/mnd

  • Wijs bruidsparen de weg naar jouw unieke locatie
  • Meer bruiloften op jouw locatie
  • Gratis gebruik boekingssysteem VoorLocaties.nl
  • Geen commissie
  • Direct contact met het bruidspaar zelf
  • Gratis promotie voor jouw locatie via social media
  • Gratis promotie voor jouw locatie via nieuwsbrieven
  • Op ieder moment opzegbaar

Wat kost een vermelding op deze website?

Een uitgebreide advertorial kost € 39,95 per maand excl. BTW. Dit is all-in: inclusief gratis gebruik van het boekingssysteem VoorLocaties.nl, gratis promotie via social media en gratis promotie via nieuwsbrieven. Je kunt op ieder moment de behaalde omzet bekijken en het abonnement is na het eerste jaar op ieder moment opzegbaar.

NU AANMELDEN

Liever een gratis vermelding?

Dat kan. Je betaalt éénmalig € 195,-- voor het aanmaken van een account, vervolgens is de vermelding helemaal gratis voor onbepaalde tijd. Je kunt echter geen gebruik maken van het boekingssysteem VoorLocaties en jouw locatie wordt niet meegenomen op onze social mediakanalen en in onze nieuwsbrieven. Voor een gratis vermelding kan je contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Contactformulier