+ 16

De Eek

Steenderen

Ceremonie

Ceremonie
1 Personen

De ceremonie is beschikt voor max. Personen

Overnachten

Overnachten
20 Personen

Overnachten is beschikt voor 20 Personen

Introductietekst locatie:

Trouwen op de boerderij? De Eek is een monumentale boerderij in de IJsselvallei, op de grens van de Veluwe en de Achterhoek. Deze bijzondere trouwlocatie in Gelderland biedt een oase van rust, ruimte en privacy voor jullie bruiloft. Met een geweldig uitzicht over de boomgaard, weilanden en de akkers. Wij bieden bruidsparen diverse mogelijkheden in en rond onze monumentale boerderij De Eek. Ook in combinatie met overnachting van familie of vrienden in ons luxe gastenverblijf. Als u op De Eek gaat trouwen heeft u de gehele accommodatie exclusief tot jullie beschikking, want tijdens jullie bruiloft zijn er geen andere gasten op De Eek.

Inrichting en sfeer:

Wil je trouwen midden in de natuur, in de tuin of boomgaard van de monumentale boerderij of misschien wel tussen de pony’s en geitjes? Op het eigen terrein van voormalig boerderij De Eek en in de directe omgeving zijn er talrijke mooie en unieke plekjes om in een landelijke sfeer elkaar het ja-woord te geven.

De geschiedenis:

Trouwlocatie De Eek is een 450 jaar oude boerderij, die bestaat uit drie historische bijgebouwen met een luxe verblijfsaccommodatie, een deels overkapte Binnenplaats en De Deel. Jullie bruiloft of huwelijksfeest vier je binnen of buiten, of beide, want tijdens jullie feest heb je de gehele locatie exclusief tot je beschikking.

De vergaderruimtes:

Je kunt elkaar het ja-woord geven op onze monumentale boerderij: op de binnenplaats, in de tuin of op de oude Deel.

De slaapruimtes:

Trouwlocatie De Eek biedt de mogelijkheid om te overnachten op de trouwlocatie. De groepsaccommodatie is gevestigd in één van de historische bijgebouwen van de monumentale boerderij. Het biedt de mogelijkheid om familie en vrienden te laten overnachten. Het gastenverblijf beschikt over zeven slaapkamers, drie luxe badkamers en een grote open keuken. In overleg kunnen enkele kinderen en baby’s in extra bedjes slapen waardoor het totaal aantal slaapplaatsen boven de 20 komt. De accommodatie is ook geschikt voor één of twee rolstoelgebruikers. De begane grond is geheel gelijkvloers. Toiletten en badkamer zijn aangepast.

Overige informatie:

De Eek is een prachtig decor voor originele trouwfoto’s. Afhankelijk van het seizoen kleuren de uitgestrekte akkers rondom de boerderij groen van het gras, geel van het koolzaad of goudgeel van het graan. De boerderij met haar authentieke en karakteristieke details vormen een prachtige achtergrond voor bijzondere trouwfoto’s.

Op enkele kilometers afstand van De Eek vind je Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Dit middeleeuwse plaatsje is een bezoek meer dan waard. De prachtige kapel van Bronkhorst is ook beschikbaar voor jullie trouwdienst. Een wandeling door Bronkhorst is een leuk uitstapje voor de bruiloftsgasten en een mooie plek voor de trouwfoto’s.

Eten en drinken:

Op De Eek zijn verschillend mogelijkheden om de bruiloft naar jullie persoonlijke wens en droom vorm te geven. Wil je de bruiloft 100% zelf regelen? Dat kan op De Eek. Van het inrichten en aankleden van de ruimtes tot de catering: De Eek is tijdens jullie bruiloft exclusief jullie domein. Helga en Helmig van der Kolk staan je met raad en daad terzijde. Wil je liever de organisatie uit handen geven, dan kun je dit met een gerust hart overlaten aan Helga en Helmig. Wij hebben een uitgebreid netwerk van professionele en kwalitatief goede leveranciers, waar we goede ervaringen mee hebben. Misschien wil je een paar dingen zelf regelen en de rest uit handen geven. Dat kan ook. Via De Eek kan catering, muziek en alle andere zaken die je wenst, voor je geregeld worden. Eten en drinken zijn van groot belang tijdens een feestelijke dag. Ook hier geldt: alles is mogelijk. Zelf koken, zelf een cateraar meenemen, of mogen wij het voor je regelen? Laat ons weten wat je wensen en ideeën zijn.

Activiteiten tekst:

Komen er kinderen op jullie bruiloft? De Eek heeft enorm veel te bieden voor de kinderen. Ze hoeven zich geen moment te vervelen! We hebben een dierenweide, een trampoline, een zandbak, een glijbaan voor kleuters, 15 skelters met aanhangers en vooral heel veel ruimte om buiten te spelen!

Ligging en bereikbaarheid:

Deze mooie trouwlocatie op de boerderij is gelegen nabij Zutphen, aan de oevers van de IJssel op de grens van de Veluwe en Achterhoek in de provincie Gelderland.

De mensen achter deze locatie:

Wij zijn Helga en Helmig van der Kolk, uw gastvrouw en gastheer op De Eek, dat sinds 2009 in gebruik is als groepsaccomodatie voor vakantie, trouwen en zakelijke bijeenkomsten. Wij zijn ruim 28 jaar getrouwd en ouders van Alette (27) Carien en Susan (25) en Daan (24).

+ Lees meer

Foto´s van De Eek

Ligging van De Eek

Deze mooie trouwlocatie op de boerderij is gelegen nabij Zutphen, aan de oevers van de IJssel op de grens van de Veluwe en Achterhoek in de provincie Gelderland.

De faciliteiten van De Eek

Thema

Duurzaam
Huiselijk en sfeervol
Kleinschalig ( 1, tot 20 personen)
Samen zonder anderen
Teambuilding- en outdoor activiteiten
Verblijf op basis van zelfverzorging mogelijk
Trouwen en overnachten
Zelfverzorging

Sfeer en beleving

Huiselijk
Klassiek / Monumentaal
Landelijk

Eten & Drinken

Biologische producten
Diner
Eigen catering mogelijk
High Tea
Keuken aanwezig die gasten mogen gebruiken
Koffie- en theefaciliteiten
Lunch
Ontbijt
Streekproducten
Trouwlocatie
Uitvaartlocatie

Faciliteiten trouwlocatie

Airco
Beamer
Geluidsversterking
Laptop
LCD / TV scherm
Rolstoeltoegankelijk
Scherm / Projectiewand
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen
16-30 personen
31-50 personen

Faciliteiten voor Trouwen

Bruidssuite
Buiten trouwen mogelijk
Fotoreportage mogelijk
Live muziek mogelijk
Officiële trouwlocatie

Faciliteiten Overnachten

Aangepast sanitair
Begane grond
Douche
Inclusief ontbijt
Niet Roken
Terras
TV

Bereikbaarheid

Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren

Ligging

In de natuur

Soort gebouw

Boerderij / Hoeve
Buitenlocatie
Evenementenlocatie
Groepsaccommodatie

Aantal Slaapkamers

1-10 slaapkamers

Aantal ruimtes

1 vergaderruimte
2-5 vergaderruimtes

Faciliteiten buiten

Speelveld

Faciliteiten Accommodatie

Vaatwasser
Vriezer

In de omgeving van De Eek

Reviews van De Eek

Ruimtes van De Eek

Waarom deze locatie?

Officiële trouwlocatie in de Achterhoek

Monumentale boerderij

Landelijke sfeer, veel rust en ruimte

De hele locatie voor jullie zelf

Prachtig decor voor trouwfoto's

Ook in de buurt

Door mij bekeken