+ 11

Het Reirinck

Groenlo

Overnachten

Overnachten
90 Personen

Overnachten is beschikt voor 90 Personen

Introductietekst locatie:

Het Reirinck is een officiële trouwlocatie in de gemeente Oost-Gelre, waar iedereen zijn huwelijk kan laten voltrekken. De ambtenaar van de burgerlijke stand verbindt bruidsparen in de echt op de locatie. Uiteraard verzorgen wij op jullie verzoek alle feestelijkheden die horen bij de huwelijkssluiting. Een sfeervol diner of buffet, receptie en feestavond wordt door ons verzorgd. Hierbij staan jullie persoonlijke wensen altijd centraal. Een unieke locatie voor de mooiste dag van jullie leven!

Inrichting en sfeer:

Een unieke, romantische locatie, warme sfeer en persoonlijke aandacht! Dat zijn de drie belangrijkste redenen waarom bruidsparen kiezen voor een huwelijk en feest bij Het Reirinck. Alle ingrediënten voor een perfecte dag zijn hier aanwezig: de unieke ligging, prachtige accommodaties, heerlijk eten en een warm ontvangst.

De vergaderruimtes:

In De Brouwershof, een Saksische schilddak boerderij, of De Herberg, een voormalige graanschuur d.d. 1800, zijn onze feestruimtes gevestigd. De inrichting van de karakteristieke gebouwen leent zich uitstekend voor een intieme, persoonlijke trouwplechtigheid. Heden ten dage is het ook toegestaan om in de buitenlucht te trouwen, wanneer de weersomstandigheden dit toelaten.

De slaapruimtes:

Bij partijen van 60 personen (max. 185) krijgen 10 tot 20 personen gratis overnachting.

Overige informatie:

Wij zijn er om jullie zoveel mogelijk uit handen te nemen, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie huwelijksdag. Maar ook wanneer jullie zelf onderdelen van jullie bruiloft willen organiseren, is dit bespreekbaar. Er is veel mogelijk: een informele receptie, een sfeervol diner, een spetterend avondfeest of een combinatie van alles. Wij houden rekening met ieders budget. Samen kijken wij naar jullie wensen en mogelijkheden.

Eten en drinken:

Voor ieder gezelschap, groot of klein, bieden wij een ruime keuze op culinair gebied. Bijzondere gerechten, heerlijke wijnen; zoals jullie het wensen, voor ieder budget.

Ligging en bereikbaarheid:

De authentieke boerderijen van Het Reirinck zijn gelegen in de provincie Gelderland, in de buurtschap Zwolle tussen Groenlo, Winterswijk en Eibergen en de Duitse grensplaats Zwillbrock. Een uniek stukje Achterhoeks landschap, waar de sfeer van weleer goed bewaard is gebleven.

De mensen achter deze locatie:

Wij zijn er om jullie zoveel mogelijk uit handen te nemen, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten huwelijksdag. Maar ook wanneer jullie zelf onderdelen van jullie bruiloft willen organiseren, is dit bespreekbaar. Er is veel mogelijk: een informele receptie, een sfeervol diner, een spetterend avondfeest of een combinatie van alles. Wij houden rekening met jullie budget. Samen kijken wij naar uw wensen en mogelijkheden.

+ Lees meer

Foto´s van Het Reirinck

Ligging van Het Reirinck

De authentieke boerderijen van Het Reirinck zijn gelegen in de provincie Gelderland, in de buurtschap Zwolle tussen Groenlo, Winterswijk en Eibergen en de Duitse grensplaats Zwillbrock. Een uniek stukje Achterhoeks landschap, waar de sfeer van weleer goed bewaard is gebleven.

De faciliteiten van Het Reirinck

Thema

Duurzaam
Huiselijk en sfeervol
Samen zonder anderen
Verblijf op basis van zelfverzorging mogelijk
Trouwen en overnachten
Zelfverzorging

Sfeer en beleving

Huiselijk
Klassiek / Monumentaal
Landelijk

Eten & Drinken

Biologische producten
Culinaire hoogstandjes
Diner
Eigen catering mogelijk
High Tea
Keuken aanwezig die gasten mogen gebruiken
Koffie- en theefaciliteiten
Lunch
Ontbijt
Proeverij
Streekproducten
Trouwlocatie
Uitvaartlocatie

Faciliteiten trouwlocatie

Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen
101-250 personen
16-30 personen
31-50 personen
51-100 personen

Faciliteiten voor Trouwen

Buiten trouwen mogelijk
Fotoreportage mogelijk
Live muziek mogelijk
Officiële trouwlocatie

Bereikbaarheid

Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren

Ligging

In de natuur

Soort gebouw

Boerderij / Hoeve
Buitenlocatie
Evenementenlocatie
Groepsaccommodatie

Aantal Slaapkamers

1-10 slaapkamers
11-30 slaapkamers

Aantal ruimtes

1 vergaderruimte
2-5 vergaderruimtes

Faciliteiten buiten

Speelveld

Faciliteiten Accommodatie

Haard

In de omgeving van Het Reirinck

Reviews van Het Reirinck

Ruimtes van Het Reirinck

Waarom deze locatie?

Officiële trouwlocatie

Prachtige en romantische buitenlocatie

Unieke ligging in het groen

Karakteristieke boerderijen

Informele sfeer

Ook in de buurt

Door mij bekeken