+ 7

Landgoed Huize Bergen

Vught

Overnachten

Overnachten
153 Personen

Overnachten is beschikt voor 153 Personen

Introductietekst locatie:

Zeg 'Ja ik wil' onder de eeuwenoude beuk, geniet van een uitgebreid diner in een van de stijlkamers, dans onder de authentieke klok van het Koetshuis en sluit af met jullie huwelijksnacht in de bruidssuite. Van intiem tot groots, op Landgoed Huize Bergen vind je alles voor een onvergetelijke dag. Ervaar de rijke historie in een betoverend groene omgeving. 

Inrichting en sfeer:

Landgoed Huize Bergen als trouwlocatie staat voor genieten in alle rust; van jouw partner, jullie gasten en alles wat deze bijzondere dag te bieden heeft. Op het landgoed bieden wij jullie verschillende prachtige trouwlocaties voor een onvergetelijke bruiloft binnen of buiten.

De geschiedenis:

De voormalige bewoners van dit landgoed, Willem en Charlotte van Beuningen - Fentener van Vlissingen, waren zeer maatschappelijk betrokken. Bij de verkoop in 1948 was de wens van mevrouw dan ook dat het landgoed een maatschappelijke functie zou krijgen. Tot op de dag van vandaag wordt aan deze gedachte vorm gegeven. Met een bijeenkomst op dit landgoed draag je zelf ook een steentje bij aan een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Opbrengsten uit de exploitatie komen namelijk ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. Het streven is dan ook om bij iedere gast iets na te laten; een herinnering aan een betekenisvol samenkomen.

De vergaderruimtes:

Het authentieke landhuis heeft diverse stijlkamers voor een privé diner, sfeervolle high tea, kleinschalige receptie of gedenkwaardige huwelijksceremonie. Daarnaast biedt het Koetshuis volop mogelijkheden voor een bruisend feest tot wel 175 personen. Is het prachtig weer, dan kunnen jullie genieten van een prachtige dag buiten op het terras. 

De slaapruimtes:

De prachtige bruidssuite van Landgoed Huize Bergen is de kers op de taart van jullie huwelijksdag. Na een geweldige dag geniet je hier van een heerlijke overnachting. Willen er meer gasten blijven overnachten? Landgoed Huize Bergen beschikt over 90 stijlvolle hotelkamers, welke met hun mooie en comfortabele inrichting garant staan voor een heerlijke nachtrust. ’s Ochtends ontwaak je met het harmonieuze gefluit van de vogels uit het park en start je je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet in het sfeervolle restaurant van de Villa.

Ligging en bereikbaarheid:

Landgoed Huize Bergen is bijzonder makkelijk bereikbaar. Het landgoed ligt op slechts enkele minuten afstand van de A-2 en op een steenworp afstand van 's Hertogenbosch. Er is ruime en gratis parkeergelegenheid (150 plaatsen) en ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer laat niets te wensen over. 

De mensen achter deze locatie:

Onze bruiloftsspecialisten Lian en Anouk denken graag met jullie mee over de invulling van jullie bijzondere dag en zorgen dan ook voor persoonlijk advies. Neem contact op zodat zij jullie meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van Landgoed Huize Bergen als trouwlocatie.

+ Lees meer

Foto´s van Landgoed Huize Bergen

Ligging van Landgoed Huize Bergen

Landgoed Huize Bergen is bijzonder makkelijk bereikbaar. Het landgoed ligt op slechts enkele minuten afstand van de A-2 en op een steenworp afstand van 's Hertogenbosch. Er is ruime en gratis parkeergelegenheid (150 plaatsen) en ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer laat niets te wensen over. 

De faciliteiten van Landgoed Huize Bergen

Thema

Duurzaam
Huiselijk en sfeervol
Super-de-luxe
Trouwen en overnachten

Sfeer en beleving

Huiselijk
Klassiek / Monumentaal
Landelijk
Luxe

Eten & Drinken

Biologische producten
Culinaire hoogstandjes
Diner
High Tea
Koffie- en theefaciliteiten
Lunch
Ontbijt
Proeverij
Streekproducten
Trouwlocatie
Uitvaartlocatie

Faciliteiten trouwlocatie

Airco
Beamer
Geluidsversterking
Laptop
LCD / TV scherm
Scherm / Projectiewand
Smartboard
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen
101-250 personen
16-30 personen
31-50 personen
51-100 personen

Faciliteiten voor Trouwen

Bruidssuite
Buiten trouwen mogelijk
Fotoreportage mogelijk
Live muziek mogelijk
Officiële trouwlocatie

Bereikbaarheid

Dichtbij OV
Dichtbij snelweg
Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren

Ligging

In de natuur

Soort gebouw

Buitenlocatie
Conferentiehotel
Evenementenlocatie
Groepsaccommodatie
Hotel
Villa / Landhuis

Aantal Slaapkamers

1-10 slaapkamers
11-30 slaapkamers
31-100 slaapkamers

Aantal ruimtes

1 vergaderruimte
2-5 vergaderruimtes
6-10 vergaderruimtes

Faciliteiten Accommodatie

Haard

In de omgeving van Landgoed Huize Bergen

Reviews van Landgoed Huize Bergen

Ruimtes van Landgoed Huize Bergen

Ook in de buurt

Door mij bekeken