+ 8

De Lunterse Boer

Lunteren

Overnachten

Overnachten
36 Personen

Overnachten is beschikt voor 36 Personen

Introductietekst locatie:

Hotel-Restaurant ‘De Lunterse Boer’ is een schitterende locatie gelegen in de bossen van Lunteren. Deze locatie is uitermate geschikt voor het houden van kleinschalige bruiloften tot ongeveer 80 personen. De Lunterse Boer beschikt over diverse sfeervolle zalen en 18 hotelkamers. Voor het bruidspaar is er een romantische suite welke aangekleed wordt in bruiloftssferen!

Inrichting en sfeer:

Dit kleinschalige hotel is prachtig gelegen midden in de natuur. Op deze trouwlocatie in Lunteren heerst een fijne en warme sfeer. De Lunterse Boer heeft alles in huis voor een onvergetelijke dag: sfeervolle ruimtes, een toprestaurant, fijne gastenkamers en gastvrije medewerkers. Tel hierbij op de prachtige ligging in de natuur en je begrijpt waarom dit familiehotel al sinds 1953 een begrip is in Lunteren (en ver daarbuiten!). 

De vergaderruimtes:

De Lunterse Boer beschikt over verschillende sfeervolle zalen voor jullie huwelijksvoltrekking. Het Theehuis leent zich uitstekend voor een intieme ceremonie. En uiteraard is er ook buiten een zee aan ruimte voor jullie huwelijksvoltrekking. 

De slaapruimtes:

Willen er gasten blijven overnachten na jullie huwelijksfeest? Wij bieden diverse kamers aan. Jullie gasten hebben keuze uit een standaardkamer, kamer deluxe of onze junior suite. Voor het bruidspaar is er natuurlijk een prachtige bruidssuite aanwezig!

Overige informatie:

De Lunterse Boer is zondags gesloten (ook het hotel) en verzorgd alleen bruiloften zonder bands & muziek. Wel beschikken wij over een vleugel en deze is voor het bruidspaar beschikbaar!

Eten en drinken:

Dineren met al je dierbaren aan een lange tafel met uitzicht op een groene en inspirerende omgeving. Zie je het al voor je? Ons keukenteam bereidt dagelijks zelf alle gerechten. Geen pakjes of zakjes. Terwijl zij druk bezig zijn met de voorbereiding worden slechts 3km verderop onze eieren vers gelegd, komen leveranciers langs met verse producten en rijpt ons rundvlees in de dry age kast. Wij nemen de tijd voor ons eten en dàt proef je.

Ligging en bereikbaarheid:

Lunteren is een idyllische plaats op de Veluwe nabij het middelpunt van Nederland. Deze trouwlocatie heeft een zeer centrale ligging in Nederland, op slechts 8 minuten vanaf de A30. 

De mensen achter deze locatie:

Wij zijn geen onderdeel van een keten, maar een modern horecabedrijf met een eigen karakter. Al sinds 1953 is de Lunterse Boer een begrip. Maatwerk is een van onze specialiteiten, wij maken graag met jullie een afspraak om jullie trouwdag te bespreken. 

+ Lees meer

Foto´s van De Lunterse Boer

Ligging van De Lunterse Boer

Lunteren is een idyllische plaats op de Veluwe nabij het middelpunt van Nederland. Deze trouwlocatie heeft een zeer centrale ligging in Nederland, op slechts 8 minuten vanaf de A30. 

De faciliteiten van De Lunterse Boer

Thema

Duurzaam
Huiselijk en sfeervol
Trouwen en overnachten

Sfeer en beleving

Huiselijk
Klassiek / Monumentaal
Landelijk
Luxe

Eten & Drinken

Biologische producten
Culinaire hoogstandjes
Diner
High Tea
Koffie- en theefaciliteiten
Lunch
Ontbijt
Proeverij
Streekproducten
Trouwlocatie
Uitvaartlocatie

Faciliteiten trouwlocatie

Airco
Beamer
Geluidsversterking
Laptop
LCD / TV scherm
Scherm / Projectiewand
Smartboard
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen
16-30 personen
31-50 personen
51-100 personen

Faciliteiten voor Trouwen

Bruidssuite
Buiten trouwen mogelijk
Fotoreportage mogelijk
Officiële trouwlocatie

Bereikbaarheid

Dichtbij snelweg
Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren

Ligging

In de natuur

Soort gebouw

Buitenlocatie
Conferentiehotel
Evenementenlocatie
Hotel
Restaurant
Villa / Landhuis

Aantal Slaapkamers

1-10 slaapkamers
11-30 slaapkamers

Aantal ruimtes

1 vergaderruimte
2-5 vergaderruimtes

In de omgeving van De Lunterse Boer

Reviews van De Lunterse Boer

Ruimtes van De Lunterse Boer

Waarom deze locatie?

Prachtig gelegen in het bos

Persoonlijke service en gastvrijheid

Kleinschalig familiehotel

Goede culinaire verzorging

Overal uitzicht op het groen

Ook in de buurt

Door mij bekeken