+ 14

Pollepleats

Westhem

Overnachten

Overnachten
62 Personen

Overnachten is beschikt voor 62 Personen

Introductietekst locatie:

Trouwen op een magische plek aan het water... Dat is trouwen bij Pollepleats in Westhem. De Pollepleats is hét decor voor de mooiste dag van jullie leven. Op deze officiële trouwlocatie kun je de gehele dag doorbrengen. 

Inrichting en sfeer:

Deze mooie boerderij ligt in een geweldige omgeving, omgeven door rust en zeldzame stilte. Zover het oog reikt zie je niets anders dan uitgestrekte weilanden. Je geniet hier van heel veel privacy, intimiteit en comfort. Deze trouwlocatie ligt namelijk helemaal vrij en is alleen via een eigen oprijlaan te bereiken. De gehele locatie is privé beschikbaar voor jullie trouwdag. 

De geschiedenis:

De Pollepleats is een stelpboerderij gelegen aan het water van de Blauhúster Puollen, die in 2010 is verbouwd tot luxe meeting- en partylocatie. De locatie is te huur voor gezelschappen die willen feesten of vergaderen op een schitterende privéplek. Er kunnen 60 gasten blijven logeren, er is een wellness en een ijsbaan aanwezig. 

De vergaderruimtes:

Je kunt de Pollepleats ook inzetten als trouwlocatie voor de huwelijksvoltrekking. Dit kan zowel binnen als buiten. Trouwen aan het water… wie droomt daar nu niet van? Voordeel is dat je geen aparte locatie hoeft af te huren voor de ceremonie. En dat gasten niet extra hoeven reizen. In geval van slecht weer, hebben we binnen voldoende ruimte, zodat de ceremonie nooit ‘in het water valt’. 

De slaapruimtes:

Bij Pollepleats kun je met 60 gasten blijven overnachten. De boerderij beschikt over 18 royale gastenkamers. Na het feest rollen ze zo hun bed in! Elke kamer is sfeervol en luxueus ingericht en beschikt over eigen sanitaire voorzieningen en een fantastisch uitzicht over de landerijen. Er zijn 10 tweepersoonskamers en 7 meerpersoonskamers. Voor de kleinste gasten kunnen er vijf campingbedjes bijgeplaatst worden. Voor het bruidspaar is er een vrijstaande bruidssuite op het erf voor een relaxte afsluiting van de dag…

Overige informatie:

Het voltrekken van het huwelijk kan ook op de Pollepleats; zowel binnen als buiten. Of kies voor een fraai oud kerkje op korte afstand van de boerderij voor je huwelijksceremonie of kerkelijke inzegening.

Eten en drinken:

Als je de Pollepleats afhuurt, ben je vrij om zelf te zorgen voor catering, vermaak en decoratie. Hiermee ben je verzekerd van privacy, intimiteit en alle comfort. Met je familie en beste vrienden heb je de beschikking over de serre met terras, de professionele keuken, de gezellige bar en zithoek, de fantastische dansvloer en het grote erf rondom de boerderij. Wilt je toch (bepaalde onderdelen van) de catering aan ons uitbesteden? Geen probleem: wij werken samen met diverse betrouwbare cateraars!

Ligging en bereikbaarheid:

Deze mooie trouwlocatie is gelegen op een uniek plekje in Friesland, ver weg van de bewoonde wereld en op korte afstand van de Friese Meren. Je vindt Pollepleats in Westhem, nabij Sneek en Makkum in de provincie Friesland.

+ Lees meer

Foto´s van Pollepleats

Ligging van Pollepleats

Deze mooie trouwlocatie is gelegen op een uniek plekje in Friesland, ver weg van de bewoonde wereld en op korte afstand van de Friese Meren. Je vindt Pollepleats in Westhem, nabij Sneek en Makkum in de provincie Friesland.

De faciliteiten van Pollepleats

Thema

Duurzaam
Huiselijk en sfeervol
Samen zonder anderen
Super-de-luxe
Verblijf op basis van zelfverzorging mogelijk
Trouwen en overnachten
Zelfverzorging

Sfeer en beleving

Design / Modern
Duurzaam / Zelfvoorzienend
Huiselijk
Landelijk
Luxe

Eten & Drinken

Biologische producten
Culinaire hoogstandjes
Diner
Eigen catering mogelijk
High Tea
Keuken aanwezig die gasten mogen gebruiken
Koffie- en theefaciliteiten
Lunch
Ontbijt
Proeverij
Streekproducten
Trouwlocatie
Uitvaartlocatie

Faciliteiten trouwlocatie

Airco
Beamer
Geluidsversterking
Laptop
LCD / TV scherm
Rolstoeltoegankelijk
Scherm / Projectiewand
Smartboard
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen
16-30 personen
31-50 personen
51-100 personen

Faciliteiten voor Trouwen

Bruidssuite
Buiten trouwen mogelijk
Fotoreportage mogelijk
Live muziek mogelijk
Officiële trouwlocatie

Bereikbaarheid

Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren

Ligging

Aan het water
In de natuur

Soort gebouw

Boerderij / Hoeve
Buitenlocatie
Evenementenlocatie
Groepsaccommodatie
Hotel
Villa / Landhuis

Aantal Slaapkamers

1-10 slaapkamers
11-30 slaapkamers

Aantal ruimtes

1 vergaderruimte
2-5 vergaderruimtes

Faciliteiten Accommodatie

Bar
Haard
Wellness

In de omgeving van Pollepleats

Reviews van Pollepleats

Ruimtes van Pollepleats

Waarom deze locatie?

De hele locatie voor jullie zelf

Prachtig uitzicht op weiland en water

Eigen catering mogelijk

Overnachten met 60 gasten

Samenwerking met bijzondere leveranciers

Ook in de buurt

Door mij bekeken