+ 9

It Flinkeboskje

Hemelum

Overnachten

Overnachten
23 Personen

Overnachten is beschikt voor 23 Personen

Introductietekst locatie:

De mooiste locatie voor je bruiloft heb je zojuist gevonden. Een weekend lang omringd door je vrienden en familie. Alles wordt je uit handen genomen. De beste service en de beste diners. Al je familie bij je in de buurt... Trouwen bij It Flinkeboskje is een droom die uitkomt!

Inrichting en sfeer:

In het groene gras, in de mooie antieke kas, bij het knisperende haardvuur. Trouwen kan gewoon in de buitenlucht. Prachtig verzorgde eettafels met weelderige bloemen. Wij zorgen ervoor dat de mooiste dag van je leven nóg mooier wordt.

De vergaderruimtes:

Ruimte genoeg bij It Flinkeboskje. Deze locatie leent zich uitstekend voor een buitenbruiloft. Bijvoorbeeld in het weiland of rondom de prachtige druivenkas. Ook een Festival Wedding komt hier uitstekend tot zijn recht. 

De slaapruimtes:

Overnachten is mogelijk bij It Flinkeboskje. De voormalige boerderij uit 1927 is omgetoverd tot een fijne groepsaccommodatie met een sfeervolle woon- en leefruimte, een grote keuken om te koken en samen te eten en 10 mooie slaapkamers. Alle slaapkamers zijn sfeervol ingericht met luxe tweepersoons boxsprings, hotelkwaliteit bedlinnen en handdoeken. In totaal zijn er 6 badkamers. In het naastgelegen vakantiehuis vind je nog eens drie slaapkamers en twee badkamers.

Eten en drinken:

Lekker eten? Wij hebben hele goede thuiskoks in ons netwerk. Hierdoor kunnen we aan je wensen voldoen. Laat ons weten wat je graag zou willen en dan zorgen wij dat het in orde komt.

Ligging en bereikbaarheid:

It Flinkeboskje ligt in Hemelum, een plaats in de streek Gaasterland in het zuidwesten van Friesland. Anders dan het overwegend platte weidekararkter van Friesland, is deze streek juist glooiend en bosrijk. Vanaf de Randstad ben je binnen een uur op deze locatie.

De mensen achter deze locatie:

Na vele jaren op Curaçao gewoond en gewerkt te hebben, kochten Rixt en Arjan Siersma in 2009 vakantieboerderij it flinkeboskje in Hemelum. Een boerderij waarin twee vakantiehuizen zijn gerealiseerd voor grotere en kleinere groepen. In 2014 heeft het gezin de boerderij aan de overkant gekocht: de flinkefarm. Een locatie van waaruit vele evenementen plaatsvinden. De laidback sfeer van de Caribbean en de invloed van de laatste trends geven een combinatie die uniek is voor it flinkeboskje en de flinkefarm.

Beide locaties ademen een sfeer uit waarin mensen zich thuis voelen. Sinds begin 2015 heeft zus Claartje het team versterkt met haar jarenlange ervaring in de modebranche als inkoopster. Het enthousiaste drietal doet er alles aan om hun gasten, families, vrienden en collega’s een “happy” gevoel te geven waarvan men nog lang zal nagenieten.

+ Lees meer

Foto´s van It Flinkeboskje

Ligging van It Flinkeboskje

It Flinkeboskje ligt in Hemelum, een plaats in de streek Gaasterland in het zuidwesten van Friesland. Anders dan het overwegend platte weidekararkter van Friesland, is deze streek juist glooiend en bosrijk. Vanaf de Randstad ben je binnen een uur op deze locatie.

De faciliteiten van It Flinkeboskje

Thema

Duurzaam
Huiselijk en sfeervol
Samen zonder anderen
Trouwen en overnachten

Sfeer en beleving

Design / Modern
Huiselijk
Landelijk
Luxe

Eten & Drinken

Biologische producten
Culinaire hoogstandjes
Diner
Eigen catering mogelijk
High Tea
Keuken aanwezig die gasten mogen gebruiken
Koffie- en theefaciliteiten
Lunch
Ontbijt
Proeverij
Streekproducten
Trouwlocatie
Uitvaartlocatie

Faciliteiten trouwlocatie

Beamer
LCD / TV scherm
Scherm / Projectiewand
Smartboard
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen
16-30 personen
31-50 personen

Faciliteiten voor Trouwen

Buiten trouwen mogelijk
Fotoreportage mogelijk
Live muziek mogelijk
Officiële trouwlocatie

Bereikbaarheid

Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren

Ligging

Aan het water
In de natuur

Soort gebouw

Boerderij / Hoeve
Buitenlocatie
Evenementenlocatie
Groepsaccommodatie

Aantal Slaapkamers

1-10 slaapkamers

Aantal ruimtes

1 vergaderruimte
2-5 vergaderruimtes

Faciliteiten buiten

Speelveld
Vuurplaats

In de omgeving van It Flinkeboskje

Reviews van It Flinkeboskje

Ruimtes van It Flinkeboskje

Waarom deze locatie?

Idyllische trouwlocatie

Ideaal voor festival bruiloft

Prachtig gelegen in de natuur

De hele locatie voor jullie zelf

Alles wordt uit handen genomen

Ook in de buurt

Door mij bekeken