+ 15

Buitenplaats Beekhuizen

Velp

Overnachten

Overnachten
200 Personen

Overnachten is beschikt voor 200 Personen

Introductietekst locatie:

Hebben jullie er altijd al van gedroomd om te trouwen in het bos? Dat komt goed uit, want de mooiste dag van jullie leven kun je vieren bij Buitenplaats Beekhuizen! De sprookjesachtig mooie locatie, de heerlijke gerechten van het eigen restaurant WOODZ en bijzondere accommodaties voor overnachting zorgen ervoor dat jullie onvergetelijke dag een groot succes zal worden!

Inrichting en sfeer:

Trouwen op een open plek in het bos... Hoe romantisch klinkt dat? Deze prachtige trouwlocatie staat privé tot jullie beschikking. Geef elkaar het ja-woord onder eeuwenoude bomen, geniet met z'n allen van een heerlijk feestmaal en dans de sterren van de hemel in de buitenlucht. Buitenplaats Beekhuizen is een sprookjesachtige locatie voor de mooiste dag van jullie leven. 

De slaapruimtes:

Bij ons slapen jij en je gasten in een luxe lodgetent of een mooie, unieke houten pod. Onze accommodaties hebben een knusse en romantische uitstraling die je nergens anders ervaart! De lodgetenten en pods zijn luxe en ruim ingericht en voorzien van eigen sanitair. Kom tot rust na jullie prachtige bruiloft en overnacht met gasten op de Veluwe. De heerlijke, natuurrijke omgeving zorgt voor de nodige ontspanning maar ook een unieke beleving.

Eten en drinken:

Een prachtige ceremonie tussen de bomen op ons park, een heerlijk diner met drinken in de buitenlucht en een afsluiting van de fantastische dag rondom kampvuurtje met een borrel. Bij Buitenplaats Beekhuizen is alles mogelijk!

Ligging en bereikbaarheid:

Buitenplaats Beekhuizen ligt midden in de natuur op de Veluwezoom. Deze bijzondere trouwlocatie ligt op slechts 20 minuten van Arnhem, in de provincie Gelderland. 

De mensen achter deze locatie:

Medio 2015 was er ineens de kans om het eigendom van voormalig Camping Beekhuizen te verwerven. Een fenomenale plek in Nationaal Park Veluwezoom en een terrein van ruim 2,5 hectare. Het terrein en de voorzieningen bevonden zich echter in zéér verwaarloosde staat en de traditionele kampeermarkt stond al enige tijd onder druk. Wij gingen de uitdaging graag aan!

In een half jaar tijd werd het idee uitgewerkt om op deze plek een uniek en kleinschalig ‘natuurvakantiepark’ te realiseren waarbij het avontuurlijke gevoel van kamperen bewaard kon blijven. Back tot basics, midden in de natuur, maar dan wel met hedendaags comfort. De soorten accommodaties moeten daarop aansluiten en zijn dan ook zorgvuldig gekozen.

Begin 2016 werd gestart met de voorbereidingen voor realisatie van ons idee. Landschapsarchitect Buro Harro heeft daarvoor een prachtig plan ontworpen om de accommodaties goed in te passen in het terrein en de natuur nog meer tot haar recht te laten te komen. Op 29 april 2016 opende de Buitenplaats met de eerste Pods, later gevolgd door onze Lodgetenten en restaurant WOODZ. In 2017/2018 is er verder uitgebreid met nieuwe varianten op onze accommodaties. In 2021 verwachten we de laatste fase te realiseren. Dit alles met de grootste zorg en aandacht die je inmiddels van ons gewend bent.

Lydeke van Soest & Bas Rosier (parkmanagers)
Judith & Irene Stoevelaar (initiatiefnemers)

+ Lees meer

Foto´s van Buitenplaats Beekhuizen

Ligging van Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen ligt midden in de natuur op de Veluwezoom. Deze bijzondere trouwlocatie ligt op slechts 20 minuten van Arnhem, in de provincie Gelderland. 

De faciliteiten van Buitenplaats Beekhuizen

Thema

Bijzonder en origineel
Low budget
Samen zonder anderen

Sfeer en beleving

Duurzaam / Zelfvoorzienend
Huiselijk
Landelijk

Eten & Drinken

Biologische producten
Diner
Eigen catering mogelijk
Keuken aanwezig die gasten mogen gebruiken
Koffie- en theefaciliteiten
Lunch
Ontbijt
Streekproducten
Trouwlocatie

Faciliteiten trouwlocatie

Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen
101-250 personen
16-30 personen
31-50 personen
51-100 personen

Faciliteiten voor Trouwen

Buiten trouwen mogelijk
Fotoreportage mogelijk
Live muziek mogelijk

Faciliteiten Overnachten

Douche
Eigen keuken
Privé badkamer
Terras

Bereikbaarheid

Dichtbij snelweg
Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren

Ligging

In de natuur

Soort gebouw

Buitenlocatie
Evenementenlocatie
Groepsaccommodatie
Restaurant

Aantal Slaapkamers

1-10 slaapkamers
11-30 slaapkamers
31-100 slaapkamers

Aantal ruimtes

1 vergaderruimte

Faciliteiten buiten

Speelveld

Faciliteiten Accommodatie

Jacuzzi
Wellness

In de omgeving van Buitenplaats Beekhuizen

Reviews van Buitenplaats Beekhuizen

Ruimtes van Buitenplaats Beekhuizen

Waarom deze locatie?

Sprookjesachtige trouwlocatie in het bos

Optimale beleving van de natuur

Persoonlijke aandacht

Overnachten in originele accomodaties

Heerlijke gerechten van eigen restaurant

Ook in de buurt

Door mij bekeken