+ 23

Landgoed Duin & Kruidberg

Santpoort-Noord

Overnachten

Overnachten
127 Personen

Overnachten is beschikt voor 127 Personen

Introductietekst locatie:

Ervaar de mooiste dag van jullie leven op de schitterende en verrassende trouwlocatie Landgoed Duin & Kruidberg. Met een trapmoment waarvan je kippenvel krijgt, een ceremonie in een van de sfeervolle stijlkamers of Landgoedtuin, een feestelijke receptie, een tongstrelend diner of een spetterend feest om jullie mooiste dag mee af te sluiten. Alles is mogelijk zodat jullie dag het perfecte plaatje wordt dat jullie voor ogen hebben.

Inrichting en sfeer:

Willen jullie een sprookjesachtig diner in een van de authentieke stijlkamers, een ontspannen receptie in de sfeervolle Loungebar DenK of liever een hip feest met DJ in het souterrain? Een uiteenlopende mix van sferen en stijlen op één locatie is hier geen enkel probleem.

De geschiedenis:

Verscholen tussen eeuwenoude bomen en omringd door weelderige waterpartijen ligt, op een steenworp afstand van Amsterdam, het schitterende Landgoed Duin & Kruidberg. Sinds vele jaren worden bezoekers hier met alle egards ontvangen. Deze traditie van Jacob Theodoor Cremer en zijn vrouw Annie, die het landgoed in 1895 kochten en het karakteristieke landhuis tussen 1907 en 1909 lieten bouwen, wordt tot op de dag van vandaag met veel passie voortgezet. Een geweldige plek voor als je echt iets bijzonders zoekt...

De vergaderruimtes:

Toast samen met jullie gasten op het begin van de rest van jullie leven. Onze authentieke stijlkamers lenen zich perfect voor een sfeervolle receptie. Liever een meer moderne ruimte? Dan ontvangen we jullie gasten graag in de comfortabele Loungebar DenK of het klassiek-industriële Koetshuis Nova Zembla. Wat is een huwelijksdag zonder een spetterend feest? Hiervoor nemen wij jullie mee naar het souterrain van het Landhuis of naar Koetshuis Nova Zembla waar de voetjes van de vloer kunnen! Onze vaste huisleveranciers helpen jullie graag met het verzorgen van de muziek, het geluid en de aankleding.

De slaapruimtes:

Na een onvergetelijke dag samen wegdromen in de royale bruidssuite. De voormalige slaapkamer van de Cremers is een prachtige, lichte kamer met weids uitzicht over de tuin en de vijver. De kamer heeft een stijlvolle badkamer met eigen bad en een fijne zitkamer. Liever een iets andere sfeer? Nagenieten van jullie bijzondere dag kan ook heel goed in een van onze andere gerieflijke kamers.

Overige informatie:

“Ja-ik-wil” krijgt nog meer betekenis in de sfeervolle ambiance van een van de authentieke stijlkamers of beleef dit bijzondere moment in het romantische prieel van de Engelse Landgoedtuin. Een eigen ceremonie ontwerpen, een bijzondere trouwambtenaar kiezen of de ringen laten aanvliegen door een roofvogel? Op jullie onvergetelijke dag is het allemaal mogelijk.

Eten en drinken:

Op culinair gebied leggen we jullie ook graag in de watten; bijvoorbeeld met een intieme lunch of diner in het Michelinster-restaurant de Vrienden van Jacob, een heerlijke High Tea in een van de stijlkamers of een walking dinner in Koetshuis Nova Zembla.

Ligging en bereikbaarheid:

Duin en Kruidberg ligt op een groot landgoed in Santpoort, verscholen tussen eeuwenoude bomen en omringd door weelderige waterpartijen. Op een steenworp afstand van Amsterdam en goed bereikbaar vanuit diverse steden in de Randstad. Heel veel gratis parkeergelegenheid.

De mensen achter deze locatie:

Jullie zijn altijd het enige bruidspaar op een dag. Dat geeft niet alleen een exclusief gevoel, maar zorgt ook dat we alle aandacht hebben voor jullie tweeën, jullie gasten en alle benodigde details. Wij zorgen er namelijk graag voor dat jullie een dag krijgen om nooit meer te vergeten.

Het is voor ons team een eer om de mooiste dag van jullie leven te verzorgen. We denken met plezier met jullie mee, hebben ruime expertise bij het plannen van een huwelijk en werken samen met diverse huisleveranciers. Of jullie nu op zoek zijn naar een goede fotograaf, styliste, dj of weddingplanner óf zoeken naar die speciale bruidstaart of ring; wij adviseren jullie graag.

+ Lees meer

Foto´s van Landgoed Duin & Kruidberg

Ligging van Landgoed Duin & Kruidberg

Duin en Kruidberg ligt op een groot landgoed in Santpoort, verscholen tussen eeuwenoude bomen en omringd door weelderige waterpartijen. Op een steenworp afstand van Amsterdam en goed bereikbaar vanuit diverse steden in de Randstad. Heel veel gratis parkeergelegenheid.

De faciliteiten van Landgoed Duin & Kruidberg

Thema

Bijzonder en origineel
Samen zonder anderen
Super-de-luxe
Trouwen en overnachten

Sfeer en beleving

Huiselijk
Klassiek / Monumentaal
Luxe
Zakelijk

Eten & Drinken

Biologische producten
Culinaire hoogstandjes
Diner
High Tea
Koffie- en theefaciliteiten
Lunch
Ontbijt
Proeverij
Streekproducten
Trouwlocatie
Uitvaartlocatie

Faciliteiten trouwlocatie

Airco
Beamer
Geluidsversterking
Laptop
LCD / TV scherm
Scherm / Projectiewand
Smartboard
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen
101-250 personen
16-30 personen
250 of meer personen
31-50 personen
51-100 personen

Faciliteiten voor Trouwen

Bruidssuite
Buiten trouwen mogelijk
Fotoreportage mogelijk
Live muziek mogelijk
Officiële trouwlocatie

Faciliteiten Overnachten

Bad
Balkon
Douche
Exclusief badlinnen
Exclusief bedlinnen
Inclusief badlinnen
Inclusief bedlinnen
Inclusief ontbijt
Koelkast
Mini bar
Niet Roken
Privé badkamer
Terras
TV

Bereikbaarheid

Dichtbij snelweg
Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren

Ligging

In de natuur

Soort gebouw

Buitenlocatie
Conferentiehotel
Evenementenlocatie
Hotel
Kasteel / Landgoed

Aantal Slaapkamers

1-10 slaapkamers
11-30 slaapkamers
31-100 slaapkamers

Aantal ruimtes

1 vergaderruimte
11 of meer vergaderruimtes
2-5 vergaderruimtes
6-10 vergaderruimtes

Faciliteiten buiten

Speelveld

Faciliteiten Accommodatie

Bar
Haard
Wellness

In de omgeving van Landgoed Duin & Kruidberg

Reviews van Landgoed Duin & Kruidberg

Ruimtes van Landgoed Duin & Kruidberg

Waarom deze locatie?

Officiële trouwlocatie

Buiten trouwen bij het romantische prieel

Michelinsterrestaurant ’De Vrienden van Jacob’

73 luxe hotelkamers en 2 bruidssuites

Moderne feestzaal voor een knallend feest

Ook in de buurt

Door mij bekeken