+ 19

Het Roode Koper

Leuvenum

Overnachten

Overnachten
60 Personen

Overnachten is beschikt voor 60 Personen

Introductietekst locatie:

Een lange kronkelende oprijlaan baant zich een weg door de glooiende bossen van de Veluwe. Dan doemt een statige villa op, omringd door een romantische en idyllische parktuin. Ver van het alledaagse leven beleven jullie hier samen met
jullie gasten een onvergetelijk huwelijksfeest. Binnen of buiten, met een klein gezelschap of enorm uitbundig. Je kunt het landgoed met haar 30 kamers en privé villa afhuren en op basis van exclusiviteit een intiem feest vieren. 

Inrichting en sfeer:

Trouwen op Het Roode Koper betekent idyllisch trouwen in stijl, op het meest romantische landgoed met het mooiste hotel van Nederland. Binnen of buiten, met een klein gezelschap of enorm uitbundig op een landgoed, exclusief voor jullie beschikbaar. Een viering kan heel intiem met een klein gezelschap maar je kunt ook kiezen voor een spetterend avondfeest met live muziek.

De geschiedenis:

De feitelijke historie is dat in 1912 Graaf van Limburg-Stirum landgoed 'Het Roode Koper' stichtte met een villa met bijgebouwen en een Engelse landschapstuin. Toen de Graaf vervolgens Gouverneur Generaal van Nederlands Indië werd, volgden er in de jaren ’30 en ’40 nieuwe bewoners waaronder de familie Patijn. Na de Tweede Wereldoorlog werd het landgoed inclusief 2700 hectare omringend bos aangekocht door Natuurmonumenten die nog steeds het onderhoud van het Leuvenumse Bos verzorgt. In 1947 werd de familie Van der Werf eigenaar van het landgoed en gaven zij aan deze prachtige plek een hotelbestemming. Het landgoed is vandaag de dag nog steeds in beheer van de familie.

De vergaderruimtes:

Het Roode Koper is een officiële trouwlocatie. Trouw in de mooiste en grootste trouwzaal van Nederland: onze monumentale Engelse tuin die wordt omringd door de Veluwse bossen. Jullie bruiloft vieren jullie hier op één plek: van het ja-woord in de zoetgeurende rozentuin, de champagne toost onder de eeuwenoude beuk en het diner onder de vliegdennen tot een avondfeest bij de ‘pool’ of in de karakteristieke villa met haar lounges met haard. Een feestelijke aankleding tot in de kleinste details
zorgt voor een feeërieke sfeer. Met overal bloemen die voor sfeer, kleur en heerlijke geur zorgen.  

De slaapruimtes:

Je kunt het landgoed met haar 32 hotelkamers exclusief afhuren en jullie gasten aanbieden te blijven logeren. Zo'n bijzonder weekend sluit je met z'n allen af met een heerlijk champagne-ontbijt op het terras of in het restaurant.

Overige informatie:

Je hoeft niet naar Zuid Europa voor een zomerse bruiloft in buitenlandse sferen. De ligging en stijl van The Poolhouse voelt Mediterraans aan. Op het loungeterras van dit tweede restaurant op ons landgoed en naast het verwarmde buitenzwembad vier je hier een prachtige buitenbruiloft. Zijn de weersverwachtingen onzeker? Dankzij een mooi luxe stretchdoek over het terras blijft jullie viering feestelijk en stijlvol. In een minder warm seizoen kies je voor een sfeervol familiefeest in een van onze huiselijke stijlkamers met een knapperend haardvuur. Ook op koudere dagen maken wij van jullie viering een hartverwarmend moment.

Eten en drinken:

Aan prachtig gedekte tafels nodigen jullie de gasten uit voor een fijne lunch of een mooi diner. Chefkok Dennis van den Beld (1 Michelinster) en zijn keukenbrigade serveren verfijnde gerechten. Of het nu gaat om feestelijke hapjes tijdenseen receptie of het diner in de tuin, jullie krijgen alleen het allerbeste. Oók indien je specifieke dieetwensen hebt. En de mooiste bruidstaart? Die wordt voor jullie met liefde gemaakt door onze pâtissier.

Activiteiten tekst:

Verras je gasten met een activiteit. Wat dacht je van een mooie boswandeling met onze natuurgids, een speurtocht over ons landgoed, een mtb-tocht naar de heide, een sport- of gezelschapsspel op het gazon of in de lounge, een roofvogelshow... welke activiteit hebben jullie zelf in gedachten?

De mensen achter deze locatie:

Het zijn úw wensen en dromen die wij voor u waarmaken. Belt u mij voor een kennismaking? Een weergaloos feest begint bij het delen van uw wensen.

- Sietske Doespers

+ Lees meer

Foto´s van Het Roode Koper

Ligging van Het Roode Koper

De faciliteiten van Het Roode Koper

Thema

Huiselijk en sfeervol
Samen zonder anderen
Super-de-luxe
Teambuilding- en outdoor activiteiten
Trouwen en overnachten

Sfeer en beleving

Huiselijk
Klassiek / Monumentaal
Landelijk
Luxe
Zakelijk

Eten & Drinken

Biologische producten
Culinaire hoogstandjes
Diner
High Tea
Koffie- en theefaciliteiten
Lunch
Ontbijt
Proeverij
Streekproducten
Trouwlocatie
Uitvaartlocatie

Faciliteiten trouwlocatie

Airco
Beamer
Geluidsversterking
Laptop
LCD / TV scherm
Rolstoeltoegankelijk
Scherm / Projectiewand
Smartboard
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen
101-250 personen
16-30 personen
250 of meer personen
31-50 personen
51-100 personen

Faciliteiten voor Trouwen

Bruidssuite
Buiten trouwen mogelijk
Fotoreportage mogelijk
Live muziek mogelijk
Officiële trouwlocatie

Faciliteiten Overnachten

Baby bed
Bad
Balkon
Douche
Eigen entree
Exclusief badlinnen
Exclusief bedlinnen
Inclusief badlinnen
Inclusief bedlinnen
Inclusief ontbijt
Mini bar
Niet Roken
Privé badkamer
Terras
TV

Bereikbaarheid

Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren

Ligging

In de natuur

Soort gebouw

Buitenlocatie
Conferentiehotel
Evenementenlocatie
Hotel
Kasteel / Landgoed
Villa / Landhuis

Aantal Slaapkamers

1-10 slaapkamers
11-30 slaapkamers
31-100 slaapkamers

Aantal ruimtes

1 vergaderruimte
2-5 vergaderruimtes

Faciliteiten buiten

Buitenzwembad
Speelveld
Tennisbaan

Faciliteiten Accommodatie

Haard

In de omgeving van Het Roode Koper

Reviews van Het Roode Koper

Ruimtes van Het Roode Koper

Waarom deze locatie?

Idyllische trouwlocatie op prachtig landgoed

Mediterrane Pool Party

Openingsdans onder de sterrenhemel

Het hele landgoed voor jullie zelf

Met z'n allen blijven slapen

Ook in de buurt

Door mij bekeken