+ 14

Fries en Fruitig

Nijhuizum

Overnachten

Overnachten
100 Personen

Overnachten is beschikt voor 100 Personen

Introductietekst locatie:

Trouwen op een bijzondere plek, waar alles mogelijk is en jij de liefde viert. Een unieke plaats tussen de Friese meren en weilanden, waar een festivalgevoel heerst. Waar je samen kunt zijn met je dierbaren op een ongedwongen manier, hoe groot de groep ook is en waar je met liefde wordt geholpen om de bruiloft van je dromen voor te bereiden. En komt de mooiste dag van jullie leven tot een einde? Dan bieden de comfortabele en ruime slaapkamers je de rust om terug te kijken op een bijzonder samenzijn. Bij Fries en Fruitig wordt jullie trouwdag een dag om nooit te vergeten!

Inrichting en sfeer:

Fries en Fruitig is de naam van de plek waar je aan het water de dag van je leven viert. De boerderij is in 2019 nog volledig gemoderniseerd. De ruimte binnen is perfect voor een trouwfeest, maar wat dacht je van een bruisend feest in een prachtige tent buiten? Dát brengt het echte festivalgevoel in je naar boven. De gemeenschappelijke ruimte is voorzien van een bar met koeling, sfeerlampen, een beamer en een professionele geluidsinstallatie. Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen op deze locatie, er is een spelletjeskamer aanwezig met o.a. een voetbaltafel en allerlei andere spelletjes. De locatie heeft een eigen haven, je kunt hier dus letterlijk het liefdesbootje instappen. Ook kun je heerlijk uitwaaien op het terras. De locatie is sfeervol, modern, hip en speels. De Friese natuur op de achtergrond maakt het plaatje compleet.

De vergaderruimtes:

De gehele trouwlocatie staat exclusief tot jullie beschikking. Ook in combinatie met overnachting van familie of vrienden. Hierbij genieten jullie volop van privacy. De locatie is heerlijk vrij gelegen en beschikt over een groot speelveld, kampvuurplaats, terras en eigen haven.

De slaapruimtes:

Bij Fries en Fruitig is het ook mogelijk om te overnachten. Er is hier plek om te slapen voor 15 tot 100 personen. De accommodatie is voorzien van 16 slaapkamers. Daarnaast zijn er ook nog drie losse appartementen waarvan één hele luxe voor het bruidspaar. De slaapruimtes zijn comfortabel, ruim en schoon en er is voldoende sanitair aanwezig.

Eten en drinken:

Wat betreft eten en drinken zijn er veel mogelijkheden bij Fries en Fruitig. Op de locatie is een professioneel ingerichte keuken aanwezig. Daarnaast is er een overdekte barbecueplaats op het terrein. Wil je zelf catering regelen? Ook dat kan! Om een echte festivalsfeer te creëren kun je gebruik maken van de foodtrucks. Alle dranken voor het feest worden vanuit de bar geserveerd zodat je dit zelf niet meer hoeft te regelen. Ideaal, toch?

Ligging en bereikbaarheid:

Trouwlocatie Fries en Fruitig ligt midden tussen de Friese meren en weilanden in het dorpje Nijhuizum. Met vijf minuten ben je bij het IJsselmeer. De locatie is gelegen aan een rustige weg, je hebt hier geen last van geluidsoverlast. Parkeren is gratis en er is plek voor 80 auto’s. Via de N359 is deze trouwlocatie in Friesland goed te bereiken. 

De mensen achter deze locatie:

De eigenaren van deze locatie zijn Jelte en Marijke. Ze helpen je graag met het voorbereiden en verzorgen van jullie onvergetelijke trouwdag!

+ Lees meer

Foto´s van Fries en Fruitig

Ligging van Fries en Fruitig

Trouwlocatie Fries en Fruitig ligt midden tussen de Friese meren en weilanden in het dorpje Nijhuizum. Met vijf minuten ben je bij het IJsselmeer. De locatie is gelegen aan een rustige weg, je hebt hier geen last van geluidsoverlast. Parkeren is gratis en er is plek voor 80 auto’s. Via de N359 is deze trouwlocatie in Friesland goed te bereiken. 

De faciliteiten van Fries en Fruitig

Thema

Low budget
Samen zonder anderen
Teambuilding- en outdoor activiteiten
Verblijf op basis van zelfverzorging mogelijk
Trouwen en overnachten
Zelfverzorging

Sfeer en beleving

Huiselijk
Landelijk

Eten & Drinken

Biologische producten
Culinaire hoogstandjes
Diner
Eigen catering mogelijk
High Tea
Keuken aanwezig die gasten mogen gebruiken
Koffie- en theefaciliteiten
Lunch
Ontbijt
Proeverij
Streekproducten
Trouwlocatie
Uitvaartlocatie

Faciliteiten trouwlocatie

Beamer
Laptop
LCD / TV scherm
Rolstoeltoegankelijk
Scherm / Projectiewand
Smartboard
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen
16-30 personen
31-50 personen
51-100 personen

Faciliteiten Overnachten

Douche
Eigen keuken
Koelkast
Terras
TV

Bereikbaarheid

Dichtbij snelweg
Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren
Per boot of watertaxi bereikbaar

Ligging

Aan het water
In de natuur

Soort gebouw

Boerderij / Hoeve
Buitenlocatie
Evenementenlocatie
Groepsaccommodatie

Aantal Slaapkamers

1-10 slaapkamers
11-30 slaapkamers

Aantal ruimtes

1 vergaderruimte
2-5 vergaderruimtes
6-10 vergaderruimtes

Faciliteiten buiten

Vuurplaats

In de omgeving van Fries en Fruitig

Reviews van Fries en Fruitig

Ruimtes van Fries en Fruitig

Waarom deze locatie?

Vrijstaande trouwlocatie aan het water

De hele locatie voor jullie zelf

Weidse uitzichten

Grote feestzaal

Inclusief speelveld, terras en eigen haven

Ook in de buurt

Door mij bekeken