Trouwlocaties

Op zoek naar trouwlocaties? Hier vind je de meest bijzondere trouwlocaties voor de mooiste dag van jullie leven.
In het bos, op het strand of in de stad: alleen de allermooiste trouwlocaties.

Vind de perfecte locatie
voor de mooiste dag van jullie leven

Trouwlocaties voor een onvergetelijke dag

Op weg naar de mooiste dag van jullie leven valt er heel veel te regelen. En de allereerste vraag die opduikt is toch wel: waar gaan we trouwen? Daarom verzamelden wij op onze website de allermooiste trouwlocaties. In Nederland en net over de grens. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier onze unieke trouwlocaties.

De mooiste locaties om te trouwen

Trouwlocaties zijn er enorm veel, maar wat zijn nou de echte pareltjes om je trouwdag te vieren? En hoe kies je welke locatie het beste past bij jullie als stel? Via onze handige zoekfilters kun je eenvoudig selecteren hoeveel gasten je verwacht, in welke regio je wilt trouwen en welke sfeer en beleving een trouwlocatie moet uitstralen.

→ Zoek & boek trouwlocaties

Trouwlocaties per thema

Het allerbelangrijkste is dat je kiest voor een trouwlocatie die bij jullie past. Zijn jullie gek op de natuur? Kies dan voor een trouwlocatie in het bos, op het strand of op de boerderij. Houden jullie meer van hip en modern? Overweeg dan eens om je bruiloft te vieren op een industriële locatie of in een mooi hotel. Om het jullie makkelijk te maken hebben wij alvast de mooiste trouwlocaties per thema voor jullie geselecteerd.

Direct een trouwlocatie boeken

Heb je een mooie trouwlocatie gevonden? Op onze website kun je direct de prijzen en beschikbaarheid van alle trouwlocaties checken. Via het contactformulier kun je rechtstreeks contact opnemen met de locatie van jullie keuze. Zo kun je eenvoudig een afspraak maken om de trouwlocatie te bekijken of om een offerte op te vragen. Sluit de locatie helemaal aan bij jullie wensen? Dan kun je via het boekingsformulier de locatie van jullie dromen direct vastleggen. Makkelijker kunnen we het niet maken!