Originele trouwlocaties

Op zoek naar originele trouwlocaties? Hier vind je bijzondere en originele locaties om te trouwen.
Trouwen op een boot, midden in het bos of in een oude fabriek: alle trouwlocaties zijn net even anders-dan-anders.

Vind de perfecte locatie
voor de mooiste dag van jullie leven

Trouwen op een originele locatie

Houd je niet van standaard? Dan zoek je vast een trouwlocatie die ook net een beetje anders-dan-anders is. Op onze website verzamelden wij de meest originele trouwlocaties. Stuk voor stuk unieke locaties die gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke trouwdag. Wedden dat jullie gasten nog lang zullen napraten over jullie bruiloft? Bekijk hier alle originele trouwlocaties.

Origineel trouwen in het bos of op een onbewoond eiland

Zie je het al voor je: in het bijzijn van al je dierbaren trouwen op een varend schip? Of met een intiem gezelschap het ja-woord geven op een open plek in het bos? Of tussen de tjilpende vogels op een onbewoond eiland? Een originele trouwlocatie geeft nét dat beetje extra aan jullie trouwdag.

De meest originele trouwlocaties van Nederland

De zoektocht naar een bijzondere en originele trouwlocatie kan een behoorlijke klus zijn. Daarom helpen wij je graag bij het vinden van de perfecte locatie. Op onze website hebben wij de meest bijzondere en originele trouwlocaties van Nederland voor je geselecteerd. Via onze handige zoek & boek-pagina vind je snel en gemakkelijk de trouwlocatie die voldoet aan jullie wensen. Vervolgens kun je rechtstreeks contact opnemen met de locatie van jullie keuze om een afspraak te maken of een offerte op te vragen.

Originele locaties per thema

Handig: op onze thema-pagina vind je alle originele trouwlocaties gecategoriseerd per thema. Zo vind je gemakkelijk de locatie die perfect bij jullie als stel past. Bekijk hier alle thema's.

Originele en industriële trouwlocaties

Houd je van een pure en stoere sfeer? Bekijk dan onze originele en industriële trouwlocaties. Een oude fabriek met ruwe muren en metalen trappen, een voormalige kathedraal met authentieke elementen of een oude loods: deze originele trouwlocaties zijn stoer, gedurfd en anders-dan-anders. Bekijk hier onze originele en industriële trouwlocaties.

Origineel trouwen op de boerderij

Ben je juist op zoek naar een trouwlocatie met een landelijke sfeer? Bekijk dan onze originele trouwlocaties op de boerderij. Trouwen met een weids uitzicht over de weilanden, dat wil toch iedereen?